• Bathoorn 4B 9411 SE Beilen
  • +31 (0)593 - 746010

Vacature Orderpickers

Vacature Orderpickers

Vacature: Orderpickers (Parttime/Fulltime)

Ben jij proactief en zelfstandig? Heb jij ervaring in een magazijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-omschrijving
De snelste weg in het magazijn kun je dromen en elke keer verbreek jij weer je eigen record. Als Orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en zorgvuldig inpakken van de bestellingen. Ook doe je andere warehouse-gerelateerde taken zoals het aannemen van leveringen van leveranciers, nieuwe producten invoeren en op locatie zetten.

In ons magazijn ga je hoofdzakelijk zelfstandig aan de slag. Een aantal voorbeelden van jouw werkzaamheden zijn: het verzamelen en versturen van orders, controleren van de juiste aantallen en productcodes, het registreren van ordergegevens, laden en lossen en voorraden bijhouden.

En hé.. na je werk hoef jij niet meer naar de sportschool, want jij komt elke dag makkelijk aan je stappen!

Wat wij bieden
- Parttime/ fulltime baan (nader te overleggen);
- Functie met eigen verantwoordelijkheid & ruimte voor inbreng;
- Een gezellig en gedreven team;
- Marktconform salaris.

Wie zoeken wij?
We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. Je bent communicatief vaardig, betrouwbaar en je hebt een flexibele instelling. Lichamelijke belasting is voor jou geen probleem. Je kunt nauwkeurig werken en houdt het overzicht. Bij voorkeur ben je woonachtig in omgeving Beilen en/of ben je in het bezit van eigen vervoer.

Solliciteren of meer informatie?
Past deze functie bij jou en ben jij enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Stuur dan je motivatie en CV naar paul@disnet.nl en wie weet zien wij jou binnenkort in de kantine voor een potje pool.

Stuur Paul een mailtje