Kom werken bij Disnet

Kom werken bij Disnet

Kom werken bij Disnet

Over Disnet

Disnet Distributors is een jong en gedreven bedrijf dat gevestigd is in Beilen, Noord-Nederland. In 2010 is Disnet opgericht en gestart met de distributie van de camerastraps van Blackrapid. Inmiddels is Disnet uitgegroeid tot een betrouwbare internationale groothandel met de distributie van meer dan 40 exclusieve kwaliteitsmerken. Door de groei van de afgelopen jaren werd het "oude" warehouse en kantoor te klein en zijn we in 2020 naar ons nieuwe pand aan de Bathoorn in Beilen verhuisd.

Wij leveren apparatuur en accessoires van o.a. Godox, WANDRD, f-stop, MagMod, Fotopro, Smallrig en ons eigen merk Caruba. Onze internationale klanten zijn (online) winkels in fotografie, video, optiek en outdoor producten zoals CameraNu, Coolblue, Kamera express, ...


Kom werken bij Disnet

Ons doel

We blijven groeien

De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Onze missie en visie is groots. Ons doel is om onze internationale klanten zo snel en zo goed mogelijk te bedienen in de huidige markt en optimaal te voldoen aan de klantvraag.

Om onze groeiambitie verder door te zetten zijn we in 2020 verhuisd naar een nieuw pand met veel kantoorruimte en een groot warehouse van 4.000 m² in Beilen, Drenthe. Niet alleen het pand is gegroeid, ook ons team is meer dan verdubbeld. Inmiddels staat de teller van ons dynamische team op 30.

Vacatures

Categorymanager Video

Wij zoeken een Gaffer met Salesambities. Doe jij Gaffer tape op brood en wordt je warm van Nits, Lux en Lumen? Dan zoeken we jou als Categorymanager Video!

Marketplace Specialist

Wij zoeken een gedreven Marketplace Specialist die het een sport vindt om onze producten te laten groeien als een raket op verschillende online marktplaatsen.

Junior Brand Manager

Als Junior Brand Manager ben jij dé drijvende kracht achter onze topmerken in de fotografie- en videobranche . Enthousiasme is belangrijker dan ervaring.

s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s c r o l l o m t e o n t d e k k e n