• Bathoorn 4B 9411 SE Beilen
  • +31 (0)593 - 746010

Over ons

Disnet Distributors sinds 2010

Wat je ook zoekt voor jouw shop, wij hebben het! Met meer dan 370.000 producten in ons gloednieuwe warehouse groeien wij nog dagelijks. Disnet is sinds 2010 een vertrouwde partner in de foto, video, drone en outdoor wereld - zowel in Nederland als internationaal.

40+ geweldige merken

In ons nieuwe 4000m2 warehouse vind je 40+ verschillende merken, en meer dan 10.000 producten, grotendeels uit voorraad leverbaar.

Uitgebreide garantie

Zeer uitgebreide (omruil)garanties: van minimaal 2 jaar tot levenslang.

Persoonlijk advies

Wij gaan graag met jullie om tafel voor persoonlijk advies. De koffie staat altijd klaar!

Over ons

Altijd de beste prijzen.

Wij zijn een klassieke distributeur, dat houd in dat de eindgebruikers de klanten van onze klanten zijn. Wij leveren onze goederen in bulk, per pallet of met één stuk aan dealers, shops en webwinkels - altijd met de beste marges.

Bij ons ben je op de juiste plek voor een volledig scala aan foto, video, studio, drone en outdoor gear voor elk type foto/video winkel.

Neem contact op met ons sales team. Volg ons ook op je favoriete socials voor de nieuwste updates.

Centrale ligging

Sales team

Ons sales team biedt naast productkennis en goede marges ook persoonlijke service met advies op maat voor uw assortiment.

Disnet spreekt de taal!

Naast Nederlands spreekt ons team oa. Frans, Duits, Engels, en een klein woordje HTML. Voor ons is het belangrijk dat we iedereen in hun eigen taal te woord kunnen staan.

Connect met ons op LinkedIn, en krijg updates over onze merken en werkwijze.

Wil je meer zien over wie wij zijn als Disnet? Volg onze stories en reels en krijg een BTS sneak peek in ons bedrijf.

Naast fotografie doen wij ook onze eigen video in-house. Bekijk hier onze nieuwste video's die wij maken met onze ambassadeurs en shops.