Wij zijn Disnet

Wij zijn Disnet

Wij zijn Disnet

Disnet sinds 2010

Het begon in 2010 allemaal met de distributie van camerastraps van Blackrapid vanuit de garage. De waarden 'leverbetrouwbaarheid' en 'afspraak is afspraak' stonden meteen hoog in het vaandel en mede daardoor is Disnet inmiddels uitgegroeid tot de beste distributeur in de Europese markt voor fotografie, video, optiek en outdoor. Inmiddels werken we vanuit een enorm warehouse met ruim 370.000 producten van meer dan 40 kwaliteitsmerken. Het warehouse biedt genoeg ruimte om nog verder te groeien. Disnet is sinds 2010 dan ook een graag geziene partner in de foto, video, optiek en outdoor wereld in zowel Nederland als de rest van Europa. Wat jij ook zoekt voor jouw shop, wij hebben het!

40+ geweldige merken

In ons nieuwe 4000m2 warehouse vind je 40+ verschillende merken, en meer dan 10.000 unieke producten, grotendeels uit voorraad leverbaar.

Uitgebreide garantie

Zeer uitgebreide (omruil)garanties: van minimaal 2 jaar tot levenslang.

Persoonlijk advies

Wij gaan graag met jullie om tafel voor persoonlijk advies. De koffie staat altijd klaar!

Service op maat

Niets vervelender dan producten die niet aan de verwachting voldoen of onverhoopt stuk zijn gegaan. Bij Disnet nemen we elke klacht serieus en handelen we verzoeken om reparaties zorgvuldig af. Bij ons ben je nooit een nummer. Persoonlijke service staat bij ons op 1!

Meer weten?

Wij zijn Disnet

Altijd de beste prijzen

Klassiek

Wij zijn een klassieke distributeur, dit houdt in dat wij niet concurreren met onze eigen klanten door eindgebruikers te bedienen, maar onze dealers centraal stellen in alles wat we doen. Wij leveren onze goederen in bulk, per pallet of per één stuk aan dealers, shops en webwinkels - altijd met de beste marges. Bij ons ben je op de juiste plek voor een volledig scala aan foto, video, studio, drone en outdoor gear voor elk type winkel. Neem contact op met ons sales team om de mogelijkheden te bespreken.

Voor creators, door creators

Ons werk is niet puur werk, maar ook onze hobby en passie. Enthousiast over onze merken en hun verbazingwekkende innovaties, wij zijn de early adapters. We zijn dus zeker geen stelletje dozenschuivers, maar fotograferen op weg naar kantoor de zonsopgang en nemen de nieuwste gear mee op vakantie. Dat zijn wij.

Sales team

Ons sales team biedt naast productkennis en goede marges ook persoonlijke service met advies op maat voor jouw assortiment.

Disnet spreekt de taal

Naast Nederlands spreekt ons team o.a. Frans, Duits, Engels, Spaans en een klein woordje HTML. Voor ons is het belangrijk dat we iedereen in hun eigen taal te woord kunnen staan.

Wij zijn Disnet

Productspecialisme

De ideale partner

Ons team bestaat uit onder andere uit sales- en productspecialisten. Met andere woorden, we weten wat we verkopen. Zodoende hebben we op elke vaktechnische vraag een antwoord. Dit betekent dat wanneer jij als dealer een vraag hebt, of een probleem van een eindgebruiker niet op kan lossen, wij de beste kennis in huis hebben om jou verder te helpen.

LinkedIn

Connect met ons op LinkedIn, en krijg updates over Disnet en onze merken.

Connecten

Instagram

Wil je meer zien over Disnet en de producten die we verkopen? Volg onze stories en reels en krijg een BTS sneak peek in ons bedrijf.

Disnet volgen

Youtube

Wij produceren onze eigen video's in-house. Bekijk hier onze nieuwste video's met nieuwe producten, onze ambassadeurs en shops.

Abonneren
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s c r o l l o m t e o n t d e k k e n