• +31 (0)593 - 746010

Over ons/ Disnet

Over ons/ Disnet

Over ons/ Disnet

Disnet Distributors sinds 2010

Disnet is opgericht in 2010 met de distributie van de camerastraps van Blackrapid. Inmiddels is Disnet gegroeid tot de beste distributor in de Europese markt voor fotografie, video, optiek en outdoor. Wat jij ook zoekt voor jouw shop, wij hebben het! En met meer dan 40 kwaliteitsmerken en 370.000 producten in ons gloednieuwe warehouse groeien wij nog dagelijks. Disnet is sinds 2010 dan ook een vertrouwde partner in de foto, video, optiek en outdoor wereld in zowel Nederland als Europa.

40+ geweldige merken

In ons nieuwe 4000m2 warehouse vind je 40+ verschillende merken, en meer dan 10.000 unieke producten, grotendeels uit voorraad leverbaar.

Uitgebreide garantie

Zeer uitgebreide (omruil)garanties: van minimaal 2 jaar tot levenslang.

Persoonlijk advies

Wij gaan graag met jullie om tafel voor persoonlijk advies. De koffie staat altijd klaar!

Over ons/ Disnet

Altijd de beste prijzen

Klassiek

Wij zijn een klassieke distributeur, dit houdt in dat de eindgebruikers de klanten van onze klanten zijn. Wij leveren onze goederen in bulk, per pallet of per één stuk aan dealers, shops en webwinkels - altijd met de beste marges. Bij ons ben je op de juiste plek voor een volledig scala aan foto, video, studio, drone en outdoor gear voor elk type winkel. Neem contact op met ons sales team om de mogelijkheden te bespreken.

Centrale ligging

Disnet distribueert vanuit Beilen in Noord-Nederland. Een centrale ligging om onze internationale klanten optimaal te bedienen.

Sales team

Ons sales team biedt naast productkennis en goede marges ook persoonlijke service met advies op maat voor jouw assortiment.

Disnet spreekt de taal

Naast Nederlands spreekt ons team o.a. Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans en een klein woordje HTML. Voor ons is het belangrijk dat we iedereen in hun eigen taal te woord kunnen staan.

Over ons/ Disnet

Productspecialisme

De beste partner

In de afgelopen 10 jaar hebben wij ons team met sales- en productspecialisten verder uitgebreid. Dit betekent dat wanneer jij als dealer een vraag hebt, of een probleem van een eindgebruiker niet op kan lossen, wij de beste kennis in huis hebben om jou verder te helpen.

LinkedIn

Connect met ons op LinkedIn, en krijg updates over Disnet en onze merken.

Connect hier

Instagram

Wil je meer zien over wie wij zijn als Disnet? Volg onze stories en reels en krijg een BTS sneak peek in ons bedrijf.

Volg je ons

Youtube

Wij produceren onze eigen video's in-house. Bekijk hier onze nieuwste video's met nieuwe producten, onze ambassadeurs en shops.

Abonneer
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s c r o l l o m t e o n t d e k k e n