• Bathoorn 4B 9411 SE Beilen
  • +31 (0)593 - 746010

Over ons

Disnet Distributors sinds 2010

Wat je ook zoekt, wij hebben het. Met meer dan 370.000 producten in ons gloednieuwe warehouse, groeien wij dagelijks, aan alle kanten. Disnet is sinds 2010 een vertrouwde partner in de foto, video, drone en outdoor wereld - in Nederland, de EU en ver daarbuiten.

40+ geweldige merken

In ons nieuwe 4000m2 warehouse vind je 40+ verschillende merken, en meer dan 10.000 producten, grotendeels uit voorraad leverbaar.

Uitgebreide garantie

Zeer uitgebreide (omruil)garanties: van minimaal 2 jaar tot levenslang. Je kan er dus van uit gaan dat we goed zorgen voor jullie klanten, wel zo fijn.

Bij ons kan alles

We gaan graag met jullie om tafel, of het nu is om een biertje te drinken en de foto-wereld roddels door te nemen, of om een goede deal te sluiten; de koffie staat altijd klaar.

Over ons

Altijd de beste prijzen, elke dag weer

Wij zijn een klassieke distributeur, dat houd in dat de eindgebruikers de klanten van onze klanten zijn. Wij leveren onze goederen in bulk, per pallet of met één stuk aan dealers, shops en webwinkels - altijd met de beste marges.

Bij ons ben je op de juiste plek als je een hele winkel in wilt richten, en geen behoefte hebt om dit bij verschillende partners te halen. Wij bieden een volledig scala aan foto, video, studio, drone en outdoor gear voor elk type foto/video winkel.

Neem contact op met ons sales team, en volg ons op je favoriete socials.

Voor en door beeldmakers

Wij duwen niet alleen maar dozen, pallets en containers; wij zijn zelf ook altijd bezig onze producten uit te testen; op vakantie gaat die nieuwe flitser mee, en voordat we naar kantoor rijden testen we een nieuw statief met wat zon-opkomst beelden.

Sales team

Naast heel veel plezier en in-house product kennis hebben we bij Disnet ook een serieuze kant; onze prijzen en marges. Ons multi-koppig sales team heeft goede service en prijzen altijd hoog in 't vaandel.

Wát zegt u?

Naast Nederlands spreekt ons team oa. Frans, Duits, Engels, en een klein woordje HTML. Voor ons is het belangrijk dat we iedereen in hun eigen taal te woord kunnen staan.

Nog niet bekend met Disnet? Connect met ons op LinkedIn, en krijg updates over onze merken en werkwijze.

Wil je meer zien over wie wij zijn als Disnet? Volg onze stories en reels en krijg een BTS sneak peek in ons bedrijf.

Naast fotografie doen wij ook onze eigen video in-house. Bekijk hier onze nieuwste video's die wij maken met onze ambassadeurs en shops.