• Ossebroeken 34a 9411 VR Beilen
  • 0593 - 746010

Gezocht: Commercieel Medewerk(st)er Buitendienst (vacature reeds vervuld)

Gezocht: Commercieel Medewerk(st)er Buitendienst (vacature reeds vervuld)

Functie-omschrijving

Als Commercieel Medewerk(st)er Buitendienst bij Disnet ben je het commerciele aanspreekpunt en het gezicht van ons bedrijf. Je gaat veelal zelfstandig op pad, zoekt en bezoekt nieuwe en bestaande klanten om onze producten te verkopen. Tevens houd je je bezig met het voorbereiden en (mede)uitvoeren van beurzen, waar wij onze merken en producten presenteren.

Wat wij bieden 

  • Een fulltime functie in een groeiende onderneming
  • Variërende functie met eigen verantwoordelijkheid & vrijheid
  • Een klein, gezellig, gedreven team
  • Marktconform salaris

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die zelfstandig en klantgericht is. Je neemt initiatief, signaleert commerciële kansen en speelt hier op in. Je hebt goede commerciële en sociale vaardigheden. Je hebt een representatief uiterlijk, een goed inlevingsvermogen en overtuigingskracht. Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn is product- en marktkennis essentieel. Leergierigheid en affiniteit met video & fotografie producten zijn daarom belangrijk. Je vindt het geen probleem om veel te reizen binnen de Benelux en bent fulltime beschikbaar.

Omdat wij internationaal opereren is een goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift een must. Daarnaast zijn de beheersing van de Franse en/of Duitse taal een pré. Bij voorkeur ben je woonachtig in omgeving Beilen en/of ben je in het bezit van eigen vervoer.

Gezocht: Commercieel Medewerk(st)er Buitendienst (vacature reeds vervuld)

Organisatie-omschrijving

Disnet Distributors is gevestigd op de Ossebroeken in Beilen, Drenthe. We zijn distributeur en importeur van meer dan 20 merken binnen de video & fotografie branche. We verkopen apparatuur & accessoires van diverse kwaliteitsmerken, waaronder BlackRapid, F-stop gear, Caruba en Godox. Onze klantenkring bestaat uit fotospeciaalzaken en elektronicaketens. We verkopen via onze webshop: Shop.disnet.nl

Bij Disnet werkt een klein, enthousiast team met hart voor de zaak en voor onze producten. De sfeer is informeel en de medewerkers zijn gedreven.

Lees meer over Disnet

Solliciteren of meer informatie?

Voor meer informatie over de vacature kun je bellen naar Arnoud Britstra (0593 – 746 010).
Solliciteren kan door een korte motivatiebrief en je C.V. te sturen naar: info@disnet.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.