Disnet op Photopia Hamburg 2023

Disnet op Photopia Hamburg 2023

Disnet op Photopia Hamburg 2023

See you at Photopia Hamburg 2023

Share your vision op hèt Festival of Imaging in Duitsland! Emotie, ervaringen en verbeelding is waar het allemaal om draait. Disnet neemt je graag mee in de laatste ontwikkelingen op de Photopia beurs in Hamburg, Duitsland. De beurs is een event voor iedereen die ook maar iets met imaging te maken heeft. Vier dagen lang een uitgebreid programma voor professionele fotografen, gamers, straatfotografie liefhebbers, metaverse bezoekers en videotechies. Let's connect en we vertellen je graag alles over onze nieuwste producten.

beursstand hamburg

Onze stand

In onze stand vind je de nieuwste producten van onze topmerken en introduceren wij een nieuw merk in Europa namelijk URTH. Maak kennis met hun duurzame lensfilters en duurzame merkbeloftes.

Hal A4.224

Meet our team

Uiteraard vind je onze specialisten in onze stand ( 224 Hal A4 ). Zij kunnen je alles vertellen over onze merken. Ook is onze ambassadeur Serge Duursma aanwezig die al jarenlang aan onze zijde zijn expertise deelt met wie het maar wilt horen. Kom dus zeker even langs. Zij worden bijgestaan door vertegenwoordigers Lena en Ari van onze topmerken F-Stop en WANDRD. Genoeg mankracht op de been om jouw vragen te beantwoorden en je alles te vertellen over de nieuwste producten en innovaties.

Pim Disnet
100%
min
46%

Pim Dorst

Accountmanager NLD, BEL, DNK, CZE

Arthur Disnet

Arthur Paul

Accountmanager DEU, AUS, CHE

Rick Disnet

Rick Bos

Purchase

Disnet op Photopia Hamburg 2023

Serge Duursma

Expert Photographer

s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s c r o l l o m t e o n t d e k k e n