• Bathoorn 4B 9411 SE Beilen
  • +31 (0)593 - 746010

Kom werken bij Disnet. Vacature Magazijnmedewerk(st)er.

Kom werken bij Disnet. Vacature Magazijnmedewerk(st)er.

Vacature Magazijnmedewerk(st)er

Disnet Distributors is een jong en gedreven bedrijf dat gevestigd is in Beilen. We kijken graag naar de toekomst en zijn daarom afgelopen zomer verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Bathoorn in Beilen. Disnet distributeert en importeert meer dan 35 topmerken op het gebied van fotografie en video. Wij verkopen apparatuur en accessoires van diverse kwaliteitsmerken, waaronder Godox, WANDRD en ons eigen merk Caruba. Onze klantenkring bestaat uit fotospeciaalzaken en elektronicaketens door heel Europa.

Functie-omschrijving:

Als magazijnmedewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het picken van orders met ons WMS-systeem (Warehouse Management System). Ook het inpakken en verzendklaar maken van goederen is onderdeel van jouw takenpakket. Jij zorgt ervoor dat alle orders zorgvuldig de deur uit gaan! Naast het picken, inpakken en verzenden zorg je ervoor dat ons magazijn op orde blijft. Wanneer er nieuwe goederen binnenkomen, zorg je ervoor dat alle voorraden weer kloppen, zodat jij en jouw team efficiënt kunnen werken. Ook voor alle overige hand en spandiensten, in en om ons magazijn, draai jij je handen niet om!

Kortom.. Houd je van aanpakken? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan voor 4 of 5 dagen in de week (32-40 uur);
  • Een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng;
  • Een klein, maar gezellig en gedreven team;
  • Marktconform salaris;
  • Werken in teamverband;
  • Een hele nieuwe werkomgeving in ons nieuwe pand.

Ben jij de persoon die voldoet aan bovengenoemde functie-eisen en hebben wij jou enthousiast weten te maken om in een klein, maar gezellig en gedreven team te komen werken? Dan zien wij graag jouw brief + CV tegemoet.

Wil je nog wat meer informatie? Neem gerust contact op: +31 (0)593 - 74 60 10
Je kan jouw brief en CV mailen naar: info@disnet.nl