• Ossebroeken 34a 9411 VR Beilen
  • 0593 - 746010

Vacature Bijbaan Scholier Disnet Distributors

Vacature Bijbaan Scholier Disnet Distributors

Vacature Bijbaan Scholier

Vacature Bijbaan Scholier

Disnet Distributors is een jong en gedreven bedrijf dat gevestigd is in Beilen. We kijken graag naar de toekomst en daarom verhuizen wij dit voorjaar naar ons nieuwe pand aan de Bathoorn in Beilen. Disnet distributeert en importeert meer dan 35 topmerken op het gebied van fotografie en video. Wij verkopen apparatuur en accessoires van diverse kwaliteitsmerken, waaronder Godox, WANDRD en ons eigen merk Caruba. Onze klantenkring bestaat uit fotospeciaalzaken en elektronicaketens door heel Europa.

Functie-omschrijving:
Wij zijn op zoek naar scholieren en/of studenten die ons af en toe willen helpen. De klussen die wij bieden zijn heel afwisselend. De ene keer help je bij het pakken en inpakken van de orders en de andere keer zorg je dat het magazijn er spik en span uitziet. Ook stickeren, insealen, of voorraden tellen behoren tot jouw werkzaamheden. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en onze beschikbare klussen, plannen wij samen met jouw de tijden in die je komt werken.

Wat wij bieden:

  • Een leuke bijbaan met flexibele uren;
  • Afwisselende taken;
  • Een gezellige werkplek;
  • Werkervaring binnen een bedrijf (Groothandel met magazijn);
  • Marktconforme vergoeding.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste aanpakkers die hun werk graag goed doen. Wij vinden het belangrijk om duidelijke afspraken met jou te kunnen maken en daarom is het van belang dat jij goed kunt plannen en communiceren en je afspraken nakomt.

Ben jij de persoon die voldoet aan bovengenoemde functie-eisen en hebben wij jou enthousiast weten te maken om voor deze leuke bijbaan? Dan kun je een e-mail sturen met daarin jouw motivatie naar info@disnet.nl of bel naar 0593-746010 en vraag naar Arnoud Britstra.