• Bathoorn 4B 9411 SE Beilen
  • +31 (0)593 - 746010

Irix bereikt oneindigheid ... letterlijk

Irix bereikt oneindigheid ... letterlijk

Irix bereikt oneindigheid ... letterlijk

Irix, een jong bedrijf dat slechts enkele jaren geleden met succes de fotografie wereld heeft betreden met innovatieve en goed ontworpen producten, bereikt een ander niveau van evolutie. Kwaliteit, duurzaamheid en precisie waren altijd sterke punten van Irix. Het is net bewezen. Irix is geselecteerd als meewerkend bedrijf in een spannend, hoog technologisch project.

 

Irix Team is trots om zijn deelname aan het project van de eerste Poolse aardobservatie satelliet Swiatowid aan te kondigen. Nano-satelliet uitgerust met het testplatform van de toekomstige Irix 300SR-lens, op 17 april 2019, zal worden verheven tot de baan van de aarde.

 

De samenwerking tussen de fabrikant van Irix-lenzen en het SatRevolution-bedrijf begon medio 2017. Het resultaat van deze samenwerking is het eerste prototype van de Irix 300 SR-experimentele lens, die in combinatie met de camera geïnstalleerd is in de Swiatowid Nano-satelliet en biedt de best mogelijke oplossing en kwaliteit van de beelden van de aarde vanuit de ruimte.

 

 

Lees verder