• Bathoorn 4B 9411 SE Beilen
  • +31 (0)593 - 746010

Godox Young Talent Award!

'Nieuwe fotografen weten ons steeds weer opnieuw te inspireren'

Voor het derde jaar op rij presenteert de opleiding Fotografie van het Sint Lucas te Eindhoven het werk van vierde jaar studenten bij Pennings Foundation. Wat voor het Sint Lucas een unieke kans is om het beste werk te laten zien buiten de schoolmuren, hebben de studenten hun creatieve brein los mogen laten en waren ze vrij om te bepalen wat ze exposeerden. Sommige kozen ervoor om naar het buitenland af te reizen om hun meesterproef te schieten. En een ander presenteerden het werk waarmee hij/zij is toegelaten tot de Kunstacademie. 

Jong talent moet je blijven promoten, zij zijn tenslotte de toekomst!

Disnet creëerde daarom samen met het Sint Lucas als afstudeeropdracht de Godox Young Talent Award waarin studenten kans konden maken op de Bardt kit Pro van Godox, een professionele flitser set waar ze de rest van hun carrière prachtige foto's mee konden maken. De Bardt kit Pro is in 2018 samengesteld door Bardt Wauters, Godox ambassadeur van Disnet Distributors uit Leuven, België. We vroegen ons destijds af wat heeft een startende fotograaf nodig om aan de slag te gaan?      

Waarschijnlijk een van de meest gestelde vragen van een startende fotograaf: “Wat gebruik jij?”. Om deze vraag zo goed mogelijk te beantwoorden is de Bardt Kit in verschillende samenstellingen verkrijgbaar van Starter tot Pro. Voor meer informatie over deze set ga naar www.disnet.nl voor jouw plaatselijke dealer.

Publicaties rondom de Godox Young Talent Award

Binnenkort zal de winnaar van de Godox Young Talent Award bekend gemaakt worden in de DIGIFOTO Pro van september 2019. Op digifoto Starter zal er de aankomende vier weken lang elke week een jong talent van het Sint Lucas in de kijker gezet worden. Daarnaast zijn er drie genomineerden die we graag in het zonnetje zetten en deze komen dan ook met een interview in digifoto Starter 3, 4 en nummer 1 van 2020.