• Ossebroeken 34a 9411 VR Beilen
  • 0593 - 746010

Gezocht: Magazijnmedewerk(st)er (vacature reeds vervuld)

Gezocht: Magazijnmedewerk(st)er (vacature reeds vervuld)

Functie-omschrijving

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de goede gang van zaken in het magazijn. Je zorgt voor een efficiënte stroom van de goederen en zorgt dat het magazijn overzichtelijk en praktisch ingedeeld is. In ons magazijn ga je hoofdzakelijk zelfstandig aan de slag. Een aantal voorbeelden van jouw werkzaamheden zijn: het verzamelen en versturen van orders, controleren van de juiste aantallen en productcodes, het registreren van ordergegevens, laden en lossen, voorraden bijhouden en contact onderhouden met leveranciers en klanten.

Wat wij bieden

  • Minstens 4 dagen per week
  • Variërende functie met eigen verantwoordelijkheid & ruimte voor inbreng
  • Een klein, gezellig, gedreven team
  • Marktconform salaris

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en van aanpakken weet. Je bent communicatief vaardig en hebt een flexibele instelling. Lichamelijke belasting is voor jou geen probleem. Je kunt nauwkeurig werken en houdt het overzicht. Bij voorkeur ben je woonachtig in omgeving Beilen en/of ben je in het bezit van eigen vervoer. Affiniteit met video & fotografie producten is een pre.

Gezocht: Magazijnmedewerk(st)er (vacature reeds vervuld)

Organisatie-omschrijving

Disnet Distributors is gevestigd op de Ossebroeken in Beilen, Drenthe. We zijn distributeur en importeur van meer dan 20 merken binnen de video & fotografie branche. We verkopen apparatuur & accessoires van diverse kwaliteitsmerken, waaronder BlackRapid, F-stop gear, Caruba en Godox. Onze klantenkring bestaat uit fotospeciaalzaken en elektronicaketens. We verkopen via onze webshop: Shop.disnet.nl

Bij Disnet werkt een klein, enthousiast team met hart voor de zaak en voor onze producten. De sfeer is informeel en de medewerkers zijn gedreven.

Lees meer over Disnet

Solliciteren of meer informatie?

Voor meer informatie over de vacature kun je bellen naar Arnoud Britstra (0593 – 746 010).
Solliciteren kan door een korte motivatiebrief en je C.V. te sturen naar: info@disnet.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.