• Ossebroeken 34a 9411 VR Beilen
  • 0593 - 746010

Gezocht: Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst (fulltime) (vacature reeds vervuld)

Gezocht: Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst (fulltime) (vacature reeds vervuld)

Functie-omschrijving

Als Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst bij Disnet ben je het aanspreekpunt voor onze klanten, leveranciers en derden. Je onderhoudt het (telefonische) contact met onze klanten en bent verantwoordelijk voor de verwerking van de dagelijkse post en e-mail. Daarnaast verwerk je aanvragen, mutaties en reparatieverzoeken en volg je de afhandeling hiervan. Je ondersteunt je collega's in het maken van afspraken en het voorbereiden hiervan.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie in een groeiende onderneming
  • Variërende functie met eigen verantwoordelijkheid & ruimte voor inbreng
  • Een klein, gezellig, gedreven team
  • Marktconform salaris

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die zelfstandig en klantgericht is. Je neemt initiatief, signaleert commerciële kansen en speelt deze door naar je collega’s. Je kunt nauwkeurig werken en houdt het overzicht. Daarnaast ben je stress bestendig, flexibel en fulltime beschikbaar. Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn is productkennis belangrijk. Leergierigheid en affiniteit met video & fotografie producten zijn daarom een pré.

Omdat wij internationaal opereren is een goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift een must. Daarnaast zijn de beheersing van de Franse en/of Duitse taal een pré. Bij voorkeur ben je woonachtig in omgeving Beilen en/of ben je in het bezit van eigen vervoer.

Gezocht: Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst (fulltime) (vacature reeds vervuld)

Organisatie-omschrijving

Disnet Distributors is gevestigd op de Ossebroeken in Beilen, Drenthe. We zijn distributeur en importeur van meer dan 20 merken binnen de video & fotografie branche. We verkopen apparatuur & accessoires van diverse kwaliteitsmerken, waaronder BlackRapid, F-stop gear, Caruba en Godox. Onze klantenkring bestaat uit fotospeciaalzaken en elektronicaketens. We verkopen via onze webshop: Shop.disnet.nl

Bij Disnet werkt een klein, enthousiast team met hart voor de zaak en voor onze producten. De sfeer is informeel en de medewerkers zijn gedreven.

Lees meer over Disnet

Solliciteren of meer informatie?

Voor meer informatie over de vacature kun je bellen naar Arnoud Britstra (0593 – 746 010).
Solliciteren kan door een korte motivatiebrief en je C.V. te sturen naar: info@disnet.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.