• Ossebroeken 34a 9411 VR Beilen
  • 0593 - 746010

Gezocht: Bijbaan Scholieren (vacature reeds vervuld)

Gezocht: Bijbaan Scholieren  (vacature reeds vervuld)

Functie-omschrijving

Wij zoeken naar scholieren en studenten die ons af en toe komen helpen. De klussen die wij bieden zijn heel afwisselend, zoals bijvoorbeeld: inpakken, stickeren, insealen, orderpicken, tellen of opruimen. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en onze beschikbare klussen plannen we met jou de tijden dat je komt werken in.

Wat wij bieden

  • Een leuke bijbaan met flexibele uren
  • Afwisselende taken
  • Een gezellige werkplek
  • Werkervaring binnen een bedrijf (groothandel met magazijn)
  • Marktconforme vergoeding

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste aanpakkers die hun werk graag goed doen. We vinden het belangrijk om duidelijke afspraken met jou te kunnen maken, daarom is het van belang dat je goed kunt plannen en communiceren en dat je jouw afspraken na komt.

Gezocht: Bijbaan Scholieren  (vacature reeds vervuld)

Organisatie-omschrijving

Disnet Distributors is gevestigd op de Ossebroeken in Beilen, Drenthe. We zijn distributeur en importeur van meer dan 20 merken binnen de video & fotografie branche. We verkopen apparatuur & accessoires van diverse kwaliteitsmerken, waaronder BlackRapid, F-stop gear, Caruba en Godox. Onze klantenkring bestaat uit fotospeciaalzaken en elektronicaketens. We verkopen via onze webshop: Shop.disnet.nl

Bij Disnet werkt een klein, enthousiast team met hart voor de zaak en voor onze producten. De sfeer is informeel en de medewerkers zijn gedreven.

Lees meer over Disnet

Solliciteren of meer informatie?

Voor meer informatie over deze bijbaan kun je bellen naar Arnoud Britstra (0593 – 746 010). Solliciteren kan door een motivatie te sturen naar: info@disnet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.