Caruba ADVENTure Box

Caruba ADVENTure Box
Caruba ADVENTure Box

The ADVENTure BOX: De must-have voor jouw winkel dit seizoen!

Trots presenteren we Caruba's grootste uitspatting tot nu toe: The ADVENTure BOX. De Box maakt van elke dag een feestje en zit vol verrassingen. En ja, je raadt het al, het is een speelse mix van 'advent' en 'avontuur'.

B2B Shop

Waarom is de ADVENTure BOX een gamechanger?

24 surprises, één doos

Tot kerstmis pakken jouw klanten dagelijks een uniek fotografie- of video-accessoire uit. Het cadeau dat je blijft uitpakken, dag na dag!

Waar voor je geld

De consument betaalt voor de ADVENTure BOX EUR 59,95, en dat voor goodies die meer dan 200 euro waard zijn. Echt een koopje!

Perfect voor de Feestdagen

Met de feestdagen voor de deur is deze doos het ideale cadeau voor alle fotografieliefhebbers.

Jij wilt de ADVENTure BOX gewoon in het assortiment hebben

  • Vraag uit de markt: We promoten de ADVENTure BOX volop. Van social media tot gerichte advertenties, elke fotografieliefhebber kent straks de Caruba Box. En raad eens waar ze gaan zoeken? Jouw winkel!
  • Exclusieve Branding: Caruba staat voor betaalbare kwaliteit. Met de ADVENTure BOX verkoop je niet zomaar een product; je geeft jouw klanten toegang tot een schatkist vol handige gadgets.
  • Seizoensboost: De feestdagen zijn het perfecte moment om te knallen. Met de ADVENTure BOX op jouw toonbank en in het schap trek je zeker klanten aan.

Klaar om dit ADVENTure met ons aan te gaan? In de wereld van fotografie draait alles om het vastleggen van het perfecte moment. En dit, beste dealer, is JOUW moment.

Bestel nu de ADVENTure BOX

Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat degenen die de ADVENTure BOX niet op voorraad hebben, misschien wel een zakje zout in hun schoen vinden. We hebben je gewaarschuwd!

P.S. Over korting in de doos...

In elke doos zit een extraatje: een kortingsbon van 10% voor Caruba-artikelen, geldig tot 31-12-2024. Maak je geen zorgen over de kosten van deze korting; wij laten je niet voor de kosten opdraaien

Hoe je korting terug te vorderen:

  • Old School: Verzamel die fysieke kortingsbonnen van je klanten en stuur ze naar ons op. Vergeet niet de verkoopbon met de gegeven korting bij te voegen. We beloven dat we ze niet als confetti zullen gebruiken (hoe verleidelijk ook).
  • Next-Gen: Geen fan van de ouderwetse post? Geen probleem! Mail ons gewoon het unieke nummer van de kortingskaart samen met een kopie van de verkoopbon waarop de korting staat. We leven tenslotte in de 21e eeuw!

Zodra we alle details hebben, vergoeden we je de korting. Zo simpel is het.

s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s c r o l l o m t e o n t d e k k e n