• Ossebroeken 34a 9411 VR Beilen
  • 0593 - 746010

Gezocht: Grafisch vormgever (fulltime)

Wij zoeken een grafisch vormgever!

Gezocht: Grafisch vormgever (fulltime)

Beilen, 19 juni 2018

Organisatie-omschrijving

Disnet Distributors is gevestigd op de Ossebroeken in Beilen, Drenthe. We zijn distributeur en importeur van meer dan 20 merken binnen de video- en fotografiebranche. We verkopen apparatuur en accessoires van diverse kwaliteitsmerken, waaronder BlackRapid, F-stop gear, Caruba en Godox. Onze klantenkring bestaat uit fotospeciaalzaken en elektronicaketens.

Bij Disnet werkt een klein, enthousiast team met hart voor de zaak en voor onze producten. De sfeer is informeel en de medewerkers zijn gedreven.

Functie-omschrijving

Als grafisch vormgever ben jij goed in het verzinnen van oplossingen op gebied van design.  Je bent verantwoordelijk voor een goede doorvertaling van huisstijlen en beeldmerken. Een aantal voorbeelden van je werkzaamheden zijn het ontwerpen van verpakkingen, advertenties, banners et cetera.

Wat wij bieden

  • - Minstens 4 dagen per week
  • - Veelzijdige functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng
  • - Een klein, gezellig, gedreven team
  • - Marktconform salaris

Wie zoeken wij?

Je kunt goed overweg met het Adobe pakket, vooral Photoshop, Illustrator en inDesign. Je communicatie via e-mail en telefoon is goed, ook in het Engels! Je kunt goed alleen en in teamverband werken. Bij voorkeur ben je woonachtig in omgeving Beilen en/of ben je in het bezit van eigen vervoer. Affiniteit met video- en fotografieproducten is een pre.

Solliciteren of meer informatie?

Voor meer informatie over de vacature kun je bellen naar Arnoud Britstra (0593 – 746 010). Solliciteren kan door een korte motivatiebrief en je C.V. te sturen naar: info@disnet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.